Dżem bez cukru 100% Brzoskwinia Eko 200G Baronceli
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Fasolkowe leczo BIO 500g Jacentowska Piwniczka Smaku
Produkcja przetworów z Jacentowskiej Piwniczki odbywa się w sposób tradycyjny, nie ma tu miejsca na mechanizację czy automatyzację, główną rolę gra praca ludzkich rąk. Jest to więc proces bardzo czasochłonny, nieraz wymagający staranności i precyzji.
Ekologiczne fasolkowe leczo
Fasolkowe leczo to pomysł na szybki i smaczny obiad. Jest to fasolka szparagowa z marchewką i papryką duszone w aromatycznym sosie pomidorowym. Fasolkowe leczo może być dodatkiem do obiadu lub stanowić oddzielne danie. Można podawać na zimno i na gorąco.
Masa: 500 g
Składniki: fasolka szparagowa* 38%, papryka*, przecier pomidorowy*, marchew*, cebula*, olej roślinny słonecznikowy*, cukier*, natka pietruszki*, sól, pieprz* *składniki ekologiczne
Wartości odżywcze:
Wartość energetyczna 234 kJ/ 56 kcal
Tłuszcz 2,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g Węglowodany 8,6 g w tym cukry 2,7 g Białko 1,6 g Sól 1 g
Produkt z certyfikatem ekologicznym
Jacentowska Piwniczka Anna Bojek Jacentów 3 27-580 Jacentów